Postcrossing uses cookies to help deliver its services. By using this website, you agree to its use of cookies. Learn more.

About Postcrossing

Learn all about Postcrossing.


Projektet

Målet med dette projekt er at gøre det muligt for folk at modtage postkort fra hele verden, helt gratis. Det vil sige, næsten helt gratis! Hovedtanken er: Hvis du sender et postkort, modtager du et eller flere postkort fra en tilfældig postcrosser et eller andet sted i verden.

Hvorfor? Fordi der er mange mennesker, som manden bag denne hjemmeside, der holder af at modtage rigtig post. Overraskelseselementet i at modtage postkort fra forskellige steder i verden (mange som du sikkert aldrig har hørt om) kan forvandle din postkasse til en kasse fuld af overraskelser – og hvem vil ikke gerne havde det?


 

Hvordan virker det?

Først, den korte version:

  1. Bed hjemmesiden om en adresse
  2. Send et postkort til adressen
  3. Vent til du modtager et postkort
  4. Registrer det modtagne postkort på hjemmesiden

Det første skridt er at bede om en adresse på en anden bruger til hvem du skal sende et postkort. Du modtager derefter, via e-mail, modtagerens adresse og et postkort identifikationsnummer (for eksempel DK-12345). Postkort identifikationsnummeret er unikt og identificere dit postkort i systemet.

Du skal nu sende postkortet med postkort identifikationsnummeret skrevet tydeligt et sted på postkortet. Det vil gøre modtageren i stand til at registrer dit postkort på Postcrossing.com hvorved du bliver den næste person hvis adresse gives ud til den næste postcrosser der beder om en adresse at sende et postkort til.

Du kan sende op til 5 postkort på en gang. Hver gang et af dine kort bliver registreret kan du bede om en ny adresse at sende et nyt postkort til

Har du stadigvæk spørgsmål? Kig da forbi hjælpe sektionen eller online forumet.

Translated by JakobTrier.