Aqality2

Aqality2, Finland
  • Country Finland
  • Member since Joined 11th Jul., 2017
  • icon Seen 6 months ago
icon
169
sent


Receive postcards
169
received
  • icon Interested in direct swaps
  • icon english, finnish
  • icon Female
  • icon 13th May

About Anne...

Hello,
I am Anne and I live in Espoo Finland.Espoo is located 20 km from the capital Helsinki. I am interested in the arts, books, music and teatterista.I am involved in the story of an actor in the theater caprices. I work as a nurse at a health center.I'm married. We have cat named Fyffe.
I like cards with jumping, surprise, hidden, wondering, dancing, stating,people in the peach.
Industry laundry day, picnic, bar, foodtime. citrus fruits, Cili, apples, berries,roses,cats. Paris.Hot air balloon,night cityscape. Irina Garmaskova cat,Maria Pavlova card,
I am interested in any card an Yours story. ❤️
Happy postcrossing!

Hei,
Jotkut teistä tuntevatkin minut nimimerkillä Aqality. Aloittelen uudestaan korttiharrastusta usean lepovuoden jälkeen. Kerään teemoja sirkus, ihmisiä rannalla, piknic, käsityö, ovet, hyppy, loikka, kurkistus, yllätys. Tykkään naivistisesta taiteesta sekä Pekkalan,Pälikön ja Immosen tuotannosta.Löökin mummot ovat ilahduttaneet minua vuosia.Pääsiäis-ja joulukortteja on mukava saada mihin aikaan vuodesta tahansa. Hempeät kesäkukat, kissankellot ja lemmikit ovat suloisia.Kissa on suosikki,koska kotona on yksi karvajalka, joka on vienyt sydämen. Ja nämähän on toiveita =).

Korttini toivon kirjoitettuina ja mielellään kuoressa,sillä on niin harmi kun upea kortti on tuhottu postin käsittelyssä.

Teen mielelläni myös korttivaihtoa kulkeneista korteista jos ne sopivat keräily / toiveisiin,niitä kannattaa aina tarjota yksityisviestillä.

Kaikkea hyvää ja iloa kortteiluun!

Loading map...